Dubaiban a kutyus is kiemelt vendégnek számít

dubai kutyahotel

Dubaiban találhatók a világ legnagyobb felhőkarcolói, ultra-luxust kínáló szállodái, és a különleges élményeket nyújtó tereptárgyai. A közelmúltban a Junipers Vida Emirates Hills Hotelben megnyílt foglalkoztató minden kutyus és gazdája számára különleges időtöltést nyújt.

Közismert, hogy a világon Dubai biztosítja a legmagasabb életszínvonalat a lakóinak, de a vadonatúj állatbarát játszóparkja a Nestlé Purina PetCare jóvoltából, az állatbarátok szívéhez is közel áll. A játszótér rengeteg szórakoztató és fejlesztési lehetőséget kínál:alagutakat, hidakat alakítottak ki, valamint különleges medencéket éítettek, ahol a szőrös kedvencek lehűthetik magukat, miközben számtalan akadálypálya és labda között játszhatnak. A Pet játéktermet nemcsak a hotel vendégei, de bárki igénybe veheti, akik a dubai látogatás során a kis kedvenccel együtt kívánnak szórakozni. A hotel szobáiba 10 kg alatti háziállat vihető be, de szobánként legfeljebb két háziállatban maximalizálják.

dubai kutyahotel

Téli aktualitások Dubaiban

Dubai egész évben számtalan eseménnyel és ünnepséggel várja az idelátogatókat és a lakóit, a december mégis különleges alkalom, hiszen nemcsak az időjárás kellemes, de ekkor tartják a Dubai Shopping Fesztivált, és az Egyesült Arab Emírségek Nemzeti Napját. december 1.és 3. között. A nevezetes alkalomkor az ország zenei hírességei élőben lépnek fel a Burj Parkban, és hátteréül a fenséges Burj Khalifa szolgál. A zenei események mellett a lakosok az egyik legjobb dubai beachen az Al Mamzar parkban részt vehetnek a Nemzeti Futás és Séta rendezvényen is. A program célja a testmozgás népszerűsítése, ezen alkalommal a résztvevők 3, illetve 5 km-es gyaloglásban. Világhírű esemény

Dubai egyedi élmények mindenki számára

A különleges élményekről a legkisebbeknek sem kell lemondani! A Creek Parkban található Children’s City-ben (Gyermekváros) különleges szórakoztató program várja a családokat egész decemberben. Szórakoztató, és tudományos alapú tevékenységek, tanulási élmények, művészeti műhelyek és színes családi programok izgalmas kikapcsolódást kínálnak.

További érdekességek

Dubai Látnivalók