A szépészeti beavatkozások előnyei

botox kezelés

A szépészeti beavatkozások ma már nemcsak sokrétűek, de kockázatmentesek is, és a természetes hatás is garantált! A fiatalos arcbőr ma már nem álom, egyre több szépészeti beavatkozás vehető igénybe a Darvas Esztétika rendelőében is, amellyel nemcsak harmonikus, de tartós eredményeket is el lehet érni.

A bőr természetes szépségének megőrzése egyre többeket, nőket és férfiakat sarkall arra, hogy különböző szépészeti beavatkozáson vegyenek részt.  A bőrünk öregedésében a genetikai adottságokon túl, jelentős mértékben olyan külső tényezők is szerepet játszanak, amelyekért mi vagyunk a felelősek. A túlzott napfény, a dohányzás, az alkohol,a szabadban végzett sportolás hiánya egyaránt hozzájárulnak a bőr idő előtti elöregedéséhez, de a levegőszennyezettség romboló hatását sem szabad figyelmen kívül hagyni.

A belső harmóniához és az önbizalomhoz egyaránt szükséges, hogy a külső megjelenésünkkel is elégedettek legyünk. Az öregedés, amelynek nyomai az arcunkon egyre inkább jól láthatóvá válik bizonyos beavatkozásokkal lassítható. A napjainkban alkalmazott terápiákról tudni kell, hogyha megfelelő szakember végzi, akkor kockázatmentesek, és nem járnak szövődményekkel. Az orvos esztétika egy modern tudományág, azonban a módszertana, és a kezelések technikai kidolgozása az 1970-es években kezdődött meg. A korai eljárásokhoz képest napjainkban egyre több beavatkozás vehető igénybe, a több évtizedes tapasztalatok során kibővült a professzionális termékek palettája is. Az alkalmazott beavatkozásokat különböző tényezők határoznak meg, nevezetesen az életkor, a bőrtípus, vagy akár a páciens arcformája is befolyásolhatja.

Például a botox kezelések napjainkban a legbiztonságosabb arcfiatalító eljárások közé tartoznak. Kiválóan alkalmazható 35-45 éves korban az arcon lévő ráncok- szem környéki szarkalábak, vagy a homlokráncok – esetében. A botox kezelés fő előnye, hogy a páciens már a beavatkozás után is munkaképes, valamint a befecskendezett hatóanyag több hónap alatt képes a hatás kifejtésére.

A ráncfeltöltést a petyhüdté vált, megereszkedett, feszességet vesztett bőrű páciensek esetében alkalmazzák. A probléma főként a negyvenes évek derekán jelentkezik. A korábbi kollagén eljárás helyett, jó 10 éve hialuronsavat használnak, amely rendkívül jó vízmegkötő képességgel rendelkezik, valamint nem allergizál. Azonban az orvosesztétikának a fiatalosság megőrzésén túl, és az öregedés elleni küzdelem mellett az esztétikai hibák kezelésében is egyre nagyobb a jelentősége.

Napjainkban egyre nagyobb az igény a gyors, és látványos beavatkozásokra, amelyek ráadásul természetes hatásúak. Ezek az eljárások mindegyike csak képzett orvos által végezhető. Mind a fővárosban, mind az ország területén egyre több magánrendelőben és gyógyászati centrumban érhetők el ezek a kezelések. A budapesti DarvasMed rendelőben rendszeresen nyílt napokra kerül sor, ahol az érdeklődők a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatos tudnivalókat ismerhetik meg. Több információ a www.darvasmed.hu oldalon tekinthető meg.