Olcsó konyha

konyha

Felújításkor, vagy új lakás vásárlásakor -pláne, ha ez az első – nem mindig marad már pénz egy új, ízléses és kiváló minőségű konyhabútor megvásárlására vagy építtetésére. Azonban valamire mindenképpen szükség lesz, hiszen a konyha felszerelése elengedhetetlen.

Két lehetőségünk van. Vagy megvesszük hitelre a megálmodottat, és hosszú éveken keresztül fizetjük vissza a kamattal terhelt konyhabútort, vagy pedig lejjebb adjuk az igényünket és időlegesen beérjük néhány praktikus ötlettel.

A lehető legolcsóbb konyhabútor is alkalmas lehet arra, hogy jól megtervezett teret alakítsunk ki. Nagyon jó megoldás, ha a szerkezet alapján vásárolunk, mert a jó minőségű szerkezetre később is vehetünk igényes előlapokat, ajtókat. A falakra zárt rendszerek, szekrények helyett pedig nyitott, vidám polcokat szerelhetünk, melyeken gyönyörűen mutathatnak az üvegáruk, a tányérok és a különböző kiegészítők.

konyhabútor olcsón

Véleményem szerint a konyha esetében csak a bútorokon érdemes spórolni, a gépeken nem. A tűzhely, a hűtő és a szagelszívó komoly költségterhet rónak a tulajdonosokra, azonban például az alacsonyabb energiaosztály vagy a kisebb légköbméterre alkalmas szegelszívó használata csak több használati költséget és gondot jelenthet a későbbiekben.

Amennyiben szűk kereteket enged meg a pénztárcánk, mindenképpen racionálisan gondoljuk át, mire mennyit szánunk.