Hotel Caramell Bükfürdő

Hotel Caramell Bükfürdő

A Hotel Caramell négy csillagos hotel Bükfürdőn, ami nem csupán pihenést, de teljes megújulást kínál holisztikus szolgáltatásai révén.

A Hotel Caramell az első holisztikus wellness szálloda hazánkban, mely 60 olyan gyógyító és pihentető szolgáltatással várja a vendégeit, melyek egy része hagyományos, más része teljesen újszerű és egyedülálló szolgáltatás.

A hagyományos pihentető és gyógyító szolgáltatásokon túl a vendégek igénybe vehetik azokat az ezoterikus és természetgyógyász szolgáltatásokat, melyek megteremtik a test és lélek harmóniáját.

A szálloda 80 szobával rendelkezik, melyek mindegyike Feng Shui alapelvek szerint lett berendezve, meleg színeivel barátságos környezetet kínál a pihenni vágyóknak. A hotel 170 vendég befogadására alkalmas.

A szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, a szobák fel vannak szerelve tévével, mini bárral, légkondicionálóval, továbbá az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a zöldövezetre.

A szállodában gyermekkedvezmény vehető igénybe, valamint házi kedvencek is hozhatók. A kertben van grillezési lehetőség, és igénybe vehetők a különböző wellness szolgáltatások.