Pályázatírás magánszemélyeknek

pályázatírás magánszemélyeknek

2021-től új uniós fejlesztési időszak veszi kezdetét, és már az év elejétől várhatóan számos pályázat nyílik meg. A pályázatok jelentős mértékben a kkv-k, vállalkozások, önkormányzatok stb. számára biztosítanak forrásokat, ugyanakkor a korábbi ciklusban is elérhetőek voltak a magánszemélyek számára szolgáló pályázatok. Maga a pályázatírás magánszemélyeknek sem bonyolult, de a biztos siker érdekében érdemes tapasztalattal rendelkező pályázatíróhoz fordulni.

Laikusként igen nehéz eligazodni a pályázati felhívások között. A hozzájuk kapcsolódó útmutatók gyakran igen hosszúak, így könnyen előfordulhat, hogy a lényeges feltétételek szempontjai közül valamelyik elsikkad. Az elmúlt években számos olyan pályázat volt elérhető, amelyek magánszemélyek számára is kedvező lehetőségeket kínáltak. Ezek között voltak olyanok is, amelyek igen rövid idő alatt beteltek, így hoppon maradtak a pályázók. Jelenleg számos olyan pályázat van, amelyre érdemes időben felkészülni.

Miért hasznos, és éri meg pályázatíró szakembert megbízni?

A pályázatírás magánszemélyeknek azért sem egyszerű, mivel feltételek között nehéz eligazodni. A következő példa jól szemlélteti, hogy gyakran hogy veszik el a laikus az információk tengerében. Az elkövetkező időszakban talán a legnépszerűbb pályázatai a magánszemélyek számára az elektromos rásegítésű kerékpár vásárlása és az Otthonfelújítási Támogatás. Az utóbbi esetében jelentős idő takarítható meg azzal, ha a magánszemély helyett a pályázatíró végzi el a teljeskörű lebonyolítást. Ilyen esetetekben nemcsak a vállalkozói szerződések megkötésének, az adminisztráció lebonyolításának, de a számla ügyintézések hosszadalmas folyamatától is megkímélhetik magukat. Olyan előnyökkel is jár a megbízás, hogy – megállapodás alapján a cég a lebonyolítással kapcsolatos összes tevékenységet is átvállalja, mint például a munkálatok szervezését és, amelybe ha belegondolunk igen kedvező ajánlat.