Mennyibe kerül egy egyedi ajtó gyártása?

beltéri ajtó

Annak ellenére, hogy sokan kezdetben nem tekintik kardinális kérdésnek az otthonuk esetében a beltéri ajtókat, az összkép tekintetében mégis számítani fog az, milyen anyagot, színt, és díszítést választunk ezeknek a nyílászáróknak. Egyértelműen a beltéri ajtók egyik legfontosabb és legismertebb funkciója az, hogy a szobákat és a helyiségeket elválasszák egymástól, ám a tökéletes nyílászárók ezen felül hő – és hangszigetelnek, de arról is tudni kell, hogy egyedi hangulatot biztosítanak majd az ingatlanunk számára. Amikor tehát beltéri ajtó vásárlása előtt állunk, több dologra is oda kell figyelni!

Természetesen az egyik leglényegesebb döntés, amit meg kell hozni egy beltéri ajtó esetében az, milyen anyagot szeretnénk majd viszont látni az otthonunkba. Ezen felül azonban nem szabad megfeledkezni arról sem a keresgélés folyamatában, hogy előfordulhat az, hogy nem szabvány méretű ajtó fog kelleni egy-egy szobára. Ilyenkor sem kell egyből a nyugtató után nyúlni, hiszen van megoldás! Több cég is szokta vállalni azt, hogy az ügyfelek kérésének megfelelően egyedi ajtókat gyárt le. Amikor ilyen helyzetben találjuk magunkat, első körben az a kérdés szokott megfogalmazódni szinte mindenkiben, hogy mindez szép és jó, de mennyibe is kerül egy egyedi ajtó gyártása.

A Szalafa ajtógyártó cég például egyedi árajánlat alapján szokott legyártani egyedi méretű ajtókat. A már több mint 30 éve a szakmában lévő, minőségi beltéri ajtók gyártójának egyik legfontosabb célja az, hogy a fából készült nyílászárók ne csak a funkcióik tekintetében nyújtsák a maximumot a lakástulajdonosoknak, de egyúttal az otthonok ékkövei is legyenek! Kínálatukban többféle stílusú ajtót is meg lehet majd találni, a klasszikus beltéri ajtóktól kezdve egészen az üveg tolóajtókig, ráadásul ahogy azt már fentebb is említettük, akár egyedi méretben is elkészítik ezeket. Érdemes ellátogatni az oldalukra, ahol meg lehet tekinteni az általuk gyártott beltéri ajtókat, ezzel segítve hozzá az érdeklődőket, hogy valóban azt a típust találhassák meg, amire évek múlva is örömmel néznek rá a lakásban.

Bármilyen kérdés merülne fel önben, keresse őket bizalommal, az oldalukon meg tudja nézni az elérhetőégüket. Az is jó hír, hogy hazánk két nagyobb városában már meg lehet találni a bemutatótermeiket, így személyesen, testközelből lehet megcsodálni azt, amiről eddig csak olvashatott a weboldalukon, vagy képekben láthatott. Az esztétikai összhang is fontos egy otthon esetében, így célszerű nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a beltéri ajtókat is úgy válasszuk ki, hogy harmonikus és szemet gyönyörködtető látványt biztosítsanak majd az ingatlanunknak. Abban az esetben, ha egyedi méretű beltéri ajtóra lenne szüksége, a Szalafa ajtógyártó cégnél a legjobb helyen fog járni!