Infra fűtőpanel, infra hősugárzó – megéri 2022-ben?

infrapanelek

Sokan gondolkodnak azon, hogy valamilyen formában jó volna újratervezni az otthoni fűtési rendszerüket. Na, igen, ez az elképzelés egyébként vélhetően a legtöbbször nagyon is megalapozott és helytálló. Viszont a hogyan itt a fő kérdés, vagy talán ami még ennél is fontosabb, hogy mivel? Mi legyen az új választás, melyik irányba érdemes elindulni?

Az infra jó döntés?

Jobb, mint valaha ez az, ami biztonsággal kijelenthető. Eddig sem volt egyébként másként, tehát az infra fűtőpanel népszerűségi indexe nem mostanában kezdett el szárnyalni. De az tény, hogy a globális változások magukkal hozták, hogy a legtöbben új utakat próbálnak kijárni, többek között az energiafelhasználás területén is. Az már egy jó ideje látható, érzékelhető és tapasztalható, hogy a gáz, mint forrás a legkevésbé sem ideális. Sem anyagilag, sem hatékonyság szempontjából. Igen ám, de az is igaz, hogy kis hazánkban rengeteg háztartásban ez az a lehetőség, ami élből rendelkezésre áll.

Még jó, hogy akad olyan megoldás, kivitelezési út, ami nem igényli az egész háztartás felbolygatását, mert az tény, hogy ezt senki sem szeretné vélhetően átélni. Ugyanakkor nyilván egy bizonyos fokú átalakítás nem kerülhető el, ami az infra telepítésénél tényleg minimális. Úgyhogy még csak kompromisszumokra sincsen szükség, így is, úgy is borítékolható az eredményesség. A panelek nagyszerűek abban, hogy a helyiségeket célzott, testre szabott módon melegítsék fel úgy, ahogy az a lehető legkomfortosabb. Miközben az elhelyezésük is pofonegyszerű.

Mi van akkor, ha a panelek nem a legideálisabbak?

Akkor is létezik infrára alapozó megoldás természetesen. Az infra hősugárzó például olyan alternatíva, aminek az előnyei akármilyen szituációban, bármilyen háztartási környezetben, változatos körülmények között teljes mértékben kiaknázható.

Úgyhogy akkor sem kell lemondani az infra nyújtotta előnyökről, ha történetesen nem a panelek betelepítése a legjobb elhatározás, mert van más a nap alatt, ami szintén stabil, értékes melegséggel szolgálhat! Dönts Te is az infrafűtés mellett és élvezd annak korlátlan előnyeit!