A női melegítő ősszel és télen is stílusos választás

divatos ruha

Még hogy a sportosság nem lehet vonzó? Vagy éppen trendi? A női melegítő szettek egytől-egyig azt bizonyítják, hogy a lazaság igenis divatos. Nem is akármennyire! Sőt! A kollekciók között jócskán akadnak olyan modellek is, amik a szimpla, munkával és kötelezettségekkel teli hétköznapokban is megállják a helyüket. Miért kellene csak az edzések vagy kirándulások idejére száműzni ezeket a pazar kelméket, ha egyszer nap, mint nap jó szolgálatot tehetnek?!

Itt van az ősz – melyek a leghódítóbb színek?

A Bolf.hu áruházában is beköszöntött az ősz. S mi az, ami tudható erről az évszakról? Az, hogy színes! Nincs még egy ilyen színpompás időszak az év egészében, amikor ennyi árnyalat mutatná meg magát minden áldott nap. Nem csoda tehát, hogy ez a fajta sokszínűség a tréningruhákat is jellemzi. A hagyományosnak mondható feketén, illetve fehéren kívül még számtalan alternatíva áll sorban elismerésért. Például aki nyáron nem szereti a sárgát, mert vonzza a bogarakat, annak ez az idén korán hűvös periódus nagyszerű lehetőséggé válhat a világos árnyalat hordására. Aztán a neonszínek rajongóinak is van egy jó hírünk: a zöld, mégpedig neon változatban, igazán szemeket vonzó választás. De nem hagyható ki a felsorolásból a camel, a rózsaszín, a barna vagy mondjuk a grafit sem! Az együttesek darabjai ellenállhatatlan módon passzolnak egymáshoz. Általuk a pazar fellépés borítékolható, és nem kizárólag az edzőteremben.

Vastagabb vagy vékonyabb verziók beszerzésében célszerű gondolkodni?

Ez attól függ, hogy hány réteg ruha kerül például a felső alá. Mert az évnek ebben a szakaszában tényleg elengedhetetlen a réteges öltözködés. A reggelek szinte telet idéznek, míg azért napközben, ha a napfény felragyog, akkor a hajnalban még optimális szett vélhetően soknak bizonyul. De ha van hova vetkőzni, mert mondjuk a cipzáros kabát alatt lapul még egy pulóver vagy póló, akkor minden rendben. A komfortosság felső fokát jelenti a gyakorlatban, hogyha egy pillanatig sem kell fázni!

Milyen ruhadarabok passzolnak a melegítőhöz?

Pólók, pulóverek, illetve mellények minden további nélkül jöhetnek. Sőt ha igazán szelesek a mindennapok, ha a fogak vacogása sem példa nélküli, akkor akár egy jó kis softshell kabát is felteheti az i-re a pontot. Utóbbi már csak azért is jó választás, mert így a vízlepergetés kérdése is tisztázható. A stílusos összhatásról nem beszélve. A színeket jó ötlet közös nevezőre hozni, bár itt jegyezzük meg, hogy olykor a kontrasztok is látványos végeredményt garantálnak.

A nadrág alá extra hidegben simán felhúzható egy réteg aláöltözet, például harisnya. De a zoknit sem érdemes kurtára szabni, mert minél hosszabb, annál biztosabban védi meg az elgémberedett tagokat.

Ha pedig váratlanul kisüt a nap, és enyhe fuvallatok járnak, akkor az együttes felső része könnyedén levehető, derékra köthető vagy elrakható mondjuk a táskába. Így saját bőrön élvezhető a nap kényeztető ereje, simogatása. A nadrág önmagában kitűnően mutat egyébként, de ugyanez a felsőről is elmondható, ami akár egy farmernadrággal is harmonizál.