3 ok, hogy miért látogass meg egy pedikűröst

lábáztató kezelés

Amikor valaki a pedikűrös szóra gondol, az első dolog, ami eszébe jut, a lábáztató és a reszelő, pedig egy pedikűrös munkája jóval összetettebb ennél. Miért érdemes meglátogatni egy pedikűröst és mi az az elektro pedikűr? Olvasd el érveinket!

A lábáztató jótékony hatásai

A melegvizes lábáztató nem csupán relaxáló és kellemes élmény a vendégnek, hanem sokféle jótékony hatást is nyújthat. A mindennapi életben az ember sokat gyalogol, lépcsőzik, esetleg rohan, amely ha mindezt nem a megfelelő lábbeliben tesz meg, a lábfej és a lábujjak bőrén meglátszik, rosszabb esetben viszont a körmöket is érintheti és komoly fájdalmakat okozhat az érintettnek.

A pedikűr szalonban a szakemberek bőrtípus alapján alakítják ki a kezelést, amely minden esetben a lábáztató használatával kezdődik. A lábáztató vizét általában úgy készítik el, hogy az fertőtlenítő és bőrpuhító hatást érjen el, így könnyebben azonosíthatóak a megkeményedett bőrfelületek és bőrproblémák, illetve a láb tapintása is kellemesebb lesz csupán már a lábáztató után is.

Széleskörű kezelés – Elektro pedikűr

Az elektro pedikűr nevével sokat találkozni, de talán mégsem ugrik be olyan gyorsan a vendégeknek, mint a lábáztató neve, pedig egy igazán minőségi és ápoló kezelésről van szó.

Az elektro pedikűr segít, hogy a sérült bőr hamarabb regenerálódjon, mindezt pedig a kezelés során használt anyagok hatóanyagának minél gyorsabb bőrétegekbe jutásával oldja meg. Mindemellett az elektro pedikűr segíti a köröm megfelelő tapadását a körömágyhoz, fertőtleníti a bőrt, csillapítja a vérzést és az esetleges gyulladást, de a szemölcsök kezelésében is óriási szerepet játszik.

Esztétikus lábak nyáron

Mindenki szép lábakra, talpra vágyik, különösen a nyári időszakban, amikor a szandálokból és a papucsokból könnyen kivehetőek az ember lábfej bőrének hibái. Erre az időszakra kínál megoldást a pedikűr, ugyanis egy szalonban akár már egy-két kezelés után is szép, egészséges lábaink lehetnek.

Mindehhez nincs szükség máshoz, mint kiválasztani a megfelelő szalont, ahol nagy szakértelemmel rendelkező pedikűrösök dolgoznak, ugyanis ők a továbbképzéseknek köszönhetően egészen biztosan a legmegfelelőbb termékeket fogják használni a kezelés során, a lábáztatóban is megfelelő bőrpuhító anyagok kavarognak majd, illetve az elektro pedikűrt és hozzá hasonló kezeléseket is gyönyörű végeredménnyel csinálják meg.

Ha problémás a lábbőröd vagy esetleg komolyabb gondjaid is előfordulnak a talpad vagy a lábujjaid környékén, mindenképp érdemes felkeresni egy pedikűröst, ugyanis az otthoni ápolás csupán ideiglenes megoldás, a későbbiekben akár komoly következményei is lehetnek egy-egy nem megfelelő anyagnak vagy kezelésnek. Fordulj bátran pedikűröshöz és jutalmazd meg lábaidat az esztétikus látvány lehetőségével!