Mikor hívunk bútorasztalost?

asztalos

Ha nem találunk megfelelő konyhabútort az üzletekben?

A praktikus, kényelmes és modern konyhabútor minden háziasszony álma. A bútorasztalos megtervezi, elkészíti és beépíti a megfelelő bútort. Mi ezen kívül olyan konyhát tervezünk és építünk, amely illik a lakáshoz, az Ön személyiségéhez miközben kellemes időtöltés lesz a főzés.

Ha az egyedi fürdőszobába egyedi bútort szeretnénk?

Nagy tapasztalattal és kreativitással elkészített fürdőszobabútoraink elnyerik majd tetszését. A fürdőszobabútor a család minden tagjának a kényelmét szolgálja. Tekintse meg referenciáinkat és engedje meg, hogy segítsünk fürdőszobája kialakításában.

Ha nem találunk olyan szekrénysort, ahol elférnek a ruháink?

Egyedi bútorok, szekrénysorok készítésével érhetjük el, hogy a család minden tagjának praktikusan elférjenek a ruhái, kihasználjuk a szabad falfelületeket. Készítünk szekrénysort a nappaliba, a hálószobába, a gyerekszobába . A szekrényeink tartósan kiszolgálják Önt és kedves családját.

Ha panel konyhabútor szeretnénk?

A konyhabútor tervezése a panellakások esetében egy kicsit más szempontok alapján történik.

A panel konyha méretei meglehetősen szűkösek. A rendelkezésre álló helyen kell egy olyan konyhabútort kialakítani, amelyben mégis van hely a fűszereknek, a főzőedényeknek, esetenként a mosó, és mosogatógépnek is.

A praktikus konyhapult kialakításán túl lehetőségünk van a falra szerelt konyhabútor elemek magasítására a rendelkezésre álló belmagasság kihasználásával. Ha e szempontok figyelembevételével tervezzük meg, és készítjük el a konyhabútort, akkor tudunk helyet biztosítani mindennek a konyhában.

Ha igazi fenyőbútort szeretnénk?

A természetes fa bútorok minden időben divatosak és elegánsak. Ha kedveli az eredeti fa mintázatot, akkor az igazi fenyőbútor a legjobb választás.