A márka, ami a funkcionalitás sztárja!

sportruha

Az Under Armour pillanatok alatt belopta magát a sportolók, sportért rajongók szívébe. Ezt nem az egyedi megjelenésnek köszönheti, bár ezen a területen sincsen hiány a brand életében. A legnagyobb pozitívum, amit a cég a közönsége számára tálcán, azaz sportszerek képében garantál, az a maximális, maradéktalan funkcionalitás. Ez pedig mindössze egyetlen módon borítékolható: hozzáértéssel.

Mire képes egyetlen rosszul szellőző póló?

Az Under Armour megszületéséhez egyetlen egy, nem éppen testbarát jellemzőkkel rendelkező póló vezetett. A cég megálmodója ugyanis sportolóként szemben találta magát azzal a roppantul kényelmetlen helyzettel, hogy a viselt póló nem, hogy nem kényelmes, hanem konkrétan kellemetlen a megléte, mivel a légáteresztő képessége hagy némi kívánnivalót maga után. Innen indult el a gondolkodás, aztán pedig az építkezés, napjainkra már pedig óriássá nőtte ki magát a vállalat.

A cél egyértelműen a funkcionalitás támogatása. A vezető fejlesztői posztot betöltő gyártó híres sportolókkal közösen munkálkodik a minél jobb eredmények elérésén. S ez nem pusztán egy jól hangzó marketingfogás, ami mindenkinek megéri. A sportolók azért választják a képviseletet, mert a termékek azt a típusú minőséget testesítik meg, ami elvárható sportolás közben.

Mennyi idő áll a cég mögött?

Évtizedek. Ez bizony olyan tetemes mennyiségű idő, tapasztalat, gyakorlat, ami csak úgy aligha múlható felül. A vállalat fejlesztései abba az irányba tartanak, hogy a palettájukon felfedezhető ruházatok, valamint lábbelik minden funkcionalitással, hatékony, biztonságos használattal kapcsolatos kritériumnak megfeleljenek. Ezeken felül természetesen a dizájn milyensége sem söpörhető a szőnyeg alá, viszont hosszú távon, pláne sportolóként a hiánytalan, teljesítményt támogató praktikum mindennél többet ér.

Akkor ez a márka a profik brandje?

Nem kizárólagosan! Az amatőr és hobbisportolók is megtalálhatják benne a számításukat, hiszen az edzés, mozgás közbeni jó közérzet, valamint a kitűnő teljesítmény nem profizmus kérdése, minden szinten szinte mindent jelent egyszerre.